23 januari was het zover. Met een aantal leden van de survivalvereniging zijn we naar Slochteren afgereisd voor de wedstrijd "Kern met pit". Hier doen wij aan mee omdat wij een impuls willen zijn voor de omgeving in Noord-Groningen. Zowel als vereniging en ook met onze eigen trainingslocatie in Stedum.

Na verschillende presentaties was het aan ons om te presenteren. En met succes! We mogen mee gaan doen met ons project binnen de wedstrijd van "Kern met Pit"! en dat we pit hebben is bij de meeste inwoners van Stedum al bekend!