Jeugdcursus Survivalrun in Stedum

Op de pas geopende survivalbaan in Stedum wordt de komende weken een introductiecursus survivalrun voor kinderen van 10 tot 15 jaar gegeven. Het gaat om een kennismaking met een nieuwe sport voor onze regio, en er zijn veel individuele mogelijkheden te verkennen.

Survivalrun is een sport waarbij hardlopend via natuurlijke en opgebouwde hindernissen een parcours van kilometers wordt afgelegd. Uithoudingsvermogen, klimtechniek, doorzettingsvermogen en je grenzen verleggen, het komt allemaal voorbij in de cursus. Maar echt kilometers maken hoeft nog niet!

In de 5 oneven weken van 13 mei tot en met 8 juli wordt er op vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur geoefend op de baan. Hoewel voor de jeugd niet alle van de ruim 40 verschillende hindernissen toegankelijk zijn, kunnen er toch veel technieken geoefend worden.

De cursus kost €12.50 Per kind. Er kunnen maximaal 15 kinderen aan deelnemen.

Aanmelden kan bij Suzanne: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  telefonisch opgeven: 06 53 51 61 80

 

Contact informatie

locatie
Ons survivalparcours bevindt zich aan de rand van de ijsbaan in Stedum
Mail ons
info@survivalverenigingstedum.nl
Bel ons
00316-29388067

Aanvraag Jeugdsportfonds

Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan het Jeugdsportfonds helpen. Ook als uw kind al sport maar u als ouders moeite heeft om de contributie op te brengen. Op de website van deze organisatie, www.jeugdsportfonds.nl/groningen, is alle informatie te vinden hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

Intressante links

Cor Slager ontwikkelt en begeleidt grensverleggende activiteiten en programma’s voor jongeren en volwassenen om te werken aan persoonlijke groei en groepsontwikkeling. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact met hem op. info@leefoutdoor.com
Wil je graag met een eigen groep kennismaken met survivalrun activiteiten? Kijk dan op de activiteiten pagina van teameventgroningen.