Gezocht: enthousiaste survivalruntrainer m/v voor de jeugdafdeling

Wie zijn wij: De Survivalvereniging Stedum is een enthousiaste sportclub van mensen met diverse achtergronden die trainen voor deelname aan survivalruns en voor de conditie, daarnaast is plezier hebben in het samen buiten sporten bij ons erg belangrijk. In 2011 is er de Bootcampclub opgericht in Stedum, dit was de basis voor wat nu de survivalvereniging is. Sinds juni 2015 zijn we een officiële Survivalvereniging en sinds 2016 hebben we een eigen parcours in Stedum, waar volwassenen trainen op de woensdag en de zaterdag. Inmiddels zijn er 21 leden en zijn we aangesloten bij de Survivalbond Nederland.

Waarom zoeken we een trainer Omdat we ook de jeugd in Stedum en omgeving met survivalrun willen laten kennismaken zijn we op zoek naar een extra trainer. We hebben in het voorjaar een pilot gedraaid en de kinderen die mee hebben gedaan waren zeer enthousiast. We zouden de lessen daarom graag voortzetten. Je zult in eerste instantie hoofdzakelijk met z’n tweeën de groep gaan begeleiden. Samen met je collega geef je dan vorm aan de lessen, dit wordt ondersteund door een professional. De trainersgroep kent nu 4 trainers, maar dat blijkt onvoldoende om ook nog een jeugdgroep te kunnen bedienen.

Wie zoeken wij? We zoeken een persoon die enthousiast is over onze sport en dat over kan brengen op de doelgroep. We vinden het belangrijk dat de persoon oog heeft voor veiligheid en het leuk vindt om met mensen te werken van jong tot oud. Het zou mooi zijn als je enige ervaring hebt in het geven van sportlessen, maar het is geen vereiste. We verwachten wel dat je bereid de aangeboden opleidingen te doen. Zo bieden we een Medic First Aid- cursus en een survivaltrainers cursus om de deskundigheid te vergroten. Deze cursussen worden extern gevolgd.

Wat bieden wij:

• Een cursus Medic First Aid en de jaarlijkse herhalingstraining (EHBO)

• Een survivaltrainers cursus

• Ervaring opdoen in het geven van sportlessen en vergroten van kennis

• Een gezellige en sportieve club vol mogelijkheden en ontwikkelingskansen

Lijkt het je wat om binnen onze vereniging aan de slag te gaan? Neem dan contact op met de Cor Slager (voorzitter) 06-29388067 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact informatie

locatie
Ons survivalparcours bevindt zich aan de rand van de ijsbaan in Stedum
Mail ons
info@survivalverenigingstedum.nl
Bel ons
00316-29388067

Aanvraag Jeugdsportfonds

Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan het Jeugdsportfonds helpen. Ook als uw kind al sport maar u als ouders moeite heeft om de contributie op te brengen. Op de website van deze organisatie, www.jeugdsportfonds.nl/groningen, is alle informatie te vinden hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

Intressante links

Cor Slager ontwikkelt en begeleidt grensverleggende activiteiten en programma’s voor jongeren en volwassenen om te werken aan persoonlijke groei en groepsontwikkeling. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact met hem op. info@leefoutdoor.com
Wil je graag met een eigen groep kennismaken met survivalrun activiteiten? Kijk dan op de activiteiten pagina van teameventgroningen.