De kinderen die mee hebben gedaan tijdens de jeugdsurvival zijn afgelopen vrijdag geslaagd met het diploma brons voor doorzettingsvermogen, kracht en techniek. Na het laten zien van de verschillende technieken, hebben de kinderen laten zien wat ze in hun mars hebben. Goed gedaan!

Op 2 september gaan we verder met een trainingsgroep voor de jeugd tussen de 10-15 jaar. We starten in eerste instantie met 2 trainingen per maand op de vrijdag van 18:30-19:30. 

Aanmelden kan bij Suzanne: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  telefonisch opgeven tel:06 53 51 61 80.

Contact informatie

locatie
Ons survivalparcours bevindt zich aan de rand van de ijsbaan in Stedum
Mail ons
info@survivalverenigingstedum.nl
Bel ons
00316-29388067

Aanvraag Jeugdsportfonds

Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan het Jeugdsportfonds helpen. Ook als uw kind al sport maar u als ouders moeite heeft om de contributie op te brengen. Op de website van deze organisatie, www.jeugdsportfonds.nl/groningen, is alle informatie te vinden hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

Intressante links

Cor Slager ontwikkelt en begeleidt grensverleggende activiteiten en programma’s voor jongeren en volwassenen om te werken aan persoonlijke groei en groepsontwikkeling. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact met hem op. info@leefoutdoor.com
Wil je graag met een eigen groep kennismaken met survivalrun activiteiten? Kijk dan op de activiteiten pagina van teameventgroningen.