Wij hebben vernomen dat er mensen zonder toestemming aan het trainen zijn geweest op onze Survivalbaan in Stedum.

Wij trainen bij onze vereniging onder auspiciën van de Survivalbond, zodat er veilig kan worden getraind onder begeleiding van één van de trainers. Het is daarom niet toegestaan voor niet-leden om op eigen initiatief te trainen zonder trainer.

Mocht je het dus leuk lijken om een keer op de baan te trainen, vraag dan een gratis proeftraining aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We starten weer op 27 augustus. Op 3 september hebben we een open training en ben je dus welkom om mee te doen! (16+)

De jeugdgroep (10-16 jaar) start op vrijdag 2 september om 18:30 uur.

Onze trainingstijden zijn woensdag om 19:30 uur en zaterdag om 09:00 uur. Tevens vindt er maandelijks een extra training plaats op de maandag.

Mocht je nog vragen hebben neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijke groet, het survivalbestuur