Afgelopen zaterdag 13 januari vond de eerste ouder/ kind run plaats bij Survivalvereniging Stedum. een aantal jeugdleden van de vereniging hadden zich opgegeven en een ouder of familielid gevraagd om mee te doen aan deze sportieve middag. En zo stonden er zaterdag dus 5 teams klaar. Na de warming up en een spectaculair balspel op de zandvlakte gingen we met elkaar terug naar de suvivalbaan.

Na een oefenronde en uitleg over de techniek van de apenhang en de schipperslag mochten de teams van start met de run. Een prachtig gezicht om zowel de jeugdleden als de ouder/ familieleden te zien zwoegen. Na deze sportieve inspanning werden ze beloond met warme chocolademelk, een lekkere koek en een stuk fruit. Goed gedaan allemaal.

Contact informatie

locatie
Ons survivalparcours bevindt zich aan de rand van de ijsbaan in Stedum
Mail ons
info@survivalverenigingstedum.nl
Bel ons
00316-29388067

Aanvraag Jeugdsportfonds

Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan het Jeugdsportfonds helpen. Ook als uw kind al sport maar u als ouders moeite heeft om de contributie op te brengen. Op de website van deze organisatie, www.jeugdsportfonds.nl/groningen, is alle informatie te vinden hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

Intressante links

Cor Slager ontwikkelt en begeleidt grensverleggende activiteiten en programma’s voor jongeren en volwassenen om te werken aan persoonlijke groei en groepsontwikkeling. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact met hem op. info@leefoutdoor.com
Wil je graag met een eigen groep kennismaken met survivalrun activiteiten? Kijk dan op de activiteiten pagina van teameventgroningen.