Loading ...

De Survivalvereniging Stedum doet mee aan de Nationale Sportweek. Dit betekent dat mensen die nog nooit hebben deelgenomen kunnen proeven aan de survivalsport. We zijn er voor de beginner en de gevorderde! Altijd al een keer gedacht mee te willen doen? Kom gewoon mee doen! Je kan meer dan je denkt. 

Op de volgende data voor 16 jaar en ouder: 

  • Maandagavond 17 september van 19:30 tot 20:30 uur 
  • Woensdagavond 19 september van 19:30 tot 20:30 uur
  • Zaterdagochtend 22 september om  09:00 tot 10:15 uur

 

Kinderen vanaf 10 jaar - 15 jaar : 

  • Vrijdag 18:30 uur 

Meld je aan via voor een training via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Cor 06 29 38 80 67

 

Contact informatie

locatie
Ons survivalparcours bevindt zich aan de rand van de ijsbaan in Stedum
Mail ons
info@survivalverenigingstedum.nl
Bel ons
00316-29388067

Aanvraag Jeugdsportfonds

Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan het Jeugdsportfonds helpen. Ook als uw kind al sport maar u als ouders moeite heeft om de contributie op te brengen. Op de website van deze organisatie, www.jeugdsportfonds.nl/groningen, is alle informatie te vinden hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

Intressante links

Cor Slager ontwikkelt en begeleidt grensverleggende activiteiten en programma’s voor jongeren en volwassenen om te werken aan persoonlijke groei en groepsontwikkeling. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact met hem op. info@leefoutdoor.com
Wil je graag met een eigen groep kennismaken met survivalrun activiteiten? Kijk dan op de activiteiten pagina van teameventgroningen.