Afgelopen zaterdag 25 mei ’19 heeft de jeugdgroep en volwassengroep van de survivalvereniging op verschillende onderdelen meegedaan met de survivalrun in De Knipe (Heerenveen) hieronder het verhaal van onze toppers Noah en Chaya! 

Zaterdag 25 mei hebben we survivalrun De Knipe gedaan. Het was in Friesland en dus wel een uur rijden! Toen we waren aangekomen konden we mijn papa nog net zien vertrekken. Hij deed ook mee.

Toen gingen we shirtjes halen enzo. Toen we begonnen, moesten we gelijk al door een sloot. Er waren heel erg veel netten, maar ook veel sloten. Er was ook een super hoge hindernis en die vond ik heel erg eng, maar ik heb hem wel gedaan. We moesten ook nog door een kanaal! Die was zo diep dat we moesten zwemmen!

Na de run waren we heel erg vies, dus we gingen douchen. Toen we klaar waren met douchen, kregen we van Suus nog een appelflapje en een bakje lolly’s. Het was super leuk!

Chaya 

 

 Ik deed de run met Floris en Johan. Onze tijd was 1:28. Ik vond het leuk dat we door sloten gingen. De run was superleuk. De volgende keer ga ik weer mee!

Noah 

 

 

Contact informatie

locatie
Ons survivalparcours bevindt zich aan de rand van de ijsbaan in Stedum
Mail ons
info@survivalverenigingstedum.nl
Bel ons
00316-29388067

Aanvraag Jeugdsportfonds

Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan het Jeugdsportfonds helpen. Ook als uw kind al sport maar u als ouders moeite heeft om de contributie op te brengen. Op de website van deze organisatie, www.jeugdsportfonds.nl/groningen, is alle informatie te vinden hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

Intressante links

Cor Slager ontwikkelt en begeleidt grensverleggende activiteiten en programma’s voor jongeren en volwassenen om te werken aan persoonlijke groei en groepsontwikkeling. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact met hem op. info@leefoutdoor.com
Wil je graag met een eigen groep kennismaken met survivalrun activiteiten? Kijk dan op de activiteiten pagina van teameventgroningen.