Stedum 08-10-2019

De Survivalvereniging Stedum is met een nieuwe jeugdgroep gestart in de leeftijd van 7 jaar tot 10 jaar. Iedere dinsdag kan er onder begeleiding van deskundige trainers worden gewerkt aan de survival skills op de survivalbaan in Stedum! Inmiddels zijn er al 7 enthousiaste kinderen die wekelijks deelnemen aan de trainingen van 18:00 tot 19:00 uur.

Ook een keer mee doen? Meld je dan bij een van de trainers of stuur een mail naar de vereniging! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

(jeugd van 10 jaar en ouder traint op de vrijdag van 18:30-19:30 uur)

 

Contact informatie

locatie
Ons survivalparcours bevindt zich aan de rand van de ijsbaan in Stedum
Mail ons
info@survivalverenigingstedum.nl
Bel ons
00316-29388067

Aanvraag Jeugdsportfonds

Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan het Jeugdsportfonds helpen. Ook als uw kind al sport maar u als ouders moeite heeft om de contributie op te brengen. Op de website van deze organisatie, www.jeugdsportfonds.nl/groningen, is alle informatie te vinden hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

Intressante links

Cor Slager ontwikkelt en begeleidt grensverleggende activiteiten en programma’s voor jongeren en volwassenen om te werken aan persoonlijke groei en groepsontwikkeling. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact met hem op. info@leefoutdoor.com
Wil je graag met een eigen groep kennismaken met survivalrun activiteiten? Kijk dan op de activiteiten pagina van teameventgroningen.