Afgelopen zaterdag 13 januari vond de eerste ouder/ kind run plaats bij Survivalvereniging Stedum. een aantal jeugdleden van de vereniging hadden zich opgegeven en een ouder of familielid gevraagd om mee te doen aan deze sportieve middag. En zo stonden er zaterdag dus 5 teams klaar. Na de warming up en een spectaculair balspel op de zandvlakte gingen we met elkaar terug naar de suvivalbaan.

Na een oefenronde en uitleg over de techniek van de apenhang en de schipperslag mochten de teams van start met de run. Een prachtig gezicht om zowel de jeugdleden als de ouder/ familieleden te zien zwoegen. Na deze sportieve inspanning werden ze beloond met warme chocolademelk, een lekkere koek en een stuk fruit. Goed gedaan allemaal.

Banketstaven 29 en 30 november 2017

Op woensdagavond 29 en donderdagavond  30 november lopen we langs de deuren voor de verkoop van banketstaven namens de survival vereniging Stedum. Dit om onze vereniging financieel gezond te houden en voor uitbreiding en onderhoud van onze survivalbaan.

Johann Veen Bestuur survival vereniging Stedum

Help mee om zo veel mogelijk stemmen te krijgen!

Wij zijn in de race voor de wedstrijd Kern met Pit. Kern met Pit daagt mensen uit die een wens hebben voor hun eigen buurt, dit binnen een jaar te realiseren. Het kan om allerlei ideeën en initiatieven gaan. Zo doen  wij  met onze survivalbaan mee aan deze wedstrijd.

Wij zijn al voortvarend te werk gegaan en hebben al veel doelen gerealiseerd het afgelopen jaar;

-          Bouwen en opening van de baan

-          Oprichten van een jeugdafdeling

-          Aansluiten bij de Survivalrunbond

-          Mee doen met diverse runs

-          Investeren in kwaliteit en deskundigheid, etc.

Om deze reden vinden wij dat “De survivalvereniging Stedum” in aanmerking moet komen als winnaar voor de wedstrijd Kern met Pit.   Het verzoek is dan ook om mensen uit te nodigen om te stemmen op onze vereniging, zodat we 1500 euro kunnen winnen! Dit willen we graag gebruiken om te investeren in onze baan of de te bouwen schuur! http://www.kernmetpit.nl/Projecten+menu/Deelnemende+projecten+2016/379832.aspx?t=Realisatie+Survivalbaan+Stedum  Stemmen kan vanaf vandaag!!!!  Help mee om zo veel mogelijk stemmen te krijgen!

Survivalrun Groningen 6 november ’16

Afgelopen zondag heeft de survivalvereniging Stedum met  2 teams van 4 personen deelgenomen aan de survivalrun in Groningen. Bij de jeugd was Milena Zuidam als eerste jeugdlid vertegenwoordigd vanuit de vereniging.

Milena heeft het bijzonder goed gedaan tijdens haar eerste survivalrun en heeft zichzelf overtroffen met een 7e plaats en een tijd van 51:58 uur bij de 5 kilometer tot 12 jaar

Voor team 1 bestaande uit Johann, Cor, Maaike en Tina was het doel de eindstreep halen.  Voor Maaike was het de  tweede en Tina de eerste run. Met een beetje hulp  en doorzettingsvermogen bij de twee dames is het gelukt om als 3e bij de teams over de finish te komen. Wat een top team!

Floris, Frank, Herman en Jacqueline hebben het  erg goed gedaan. Zij zijn als 4e geëindigd bij de teams 5 kilometer. Voor Herman en Jacqueline was het beiden de eerste keer! Volgende keer gaan we naar Westerbork.

Open survivalruntraining jeugd!

Start jeugdgroep vanaf 2 september We hebben inmiddels een pilot gedraaid met een jeugdgroep onder leiding van Suzanne. Hier hebben in totaal 7 kinderen aan deelgenomen. Op 8 juli hebben de kinderen een bronzen survivalrun diploma in ontvangst mogen nemen. Vanaf 2 september gaan we de jeugdgroep voortzetten voor kinderen van 10-15 jaar. De trainingen zijn 2 x per maand op de vrijdag van 18:30-19:30. Opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Suzanne Hovenga tel 06-53 51 61 80

Open survivalruntraining volwassenen!

Doe mee aan de open survivalruntraining op 3 september! Op 3 september houden we van 09:00 tot 10:00 uur een open training voor volwassenen. Dit betekent dat je kan kijken of de survivalsport wat voor jou is. Vaak horen we dat mensen mee willen doen, maar dan een excuus hebben, omdat men eerst conditie wil opbouwen of wil afvallen. Wij denken dat je gewoon een keer mee moet doen om te ervaren hoe het er echt aan toe gaat. We houden zowel rekening met beginners als gevorderden. Dus iedereen komt aan zijn trekken. Plezier hebben staat voorop en dat op een verantwoorde wijze!

We hebben op dit moment +/- 20 volwassen leden tussen de 16 en 70 jaar! Opgeven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef je op bij Cor Slager tel: 06-29 38 80 67 Aanvang: 09:00 uur, start bij het haventerrein.

Meedoen aan survivalruns:

Wij doen met onze survivalvereniging graag mee aan survivalrunwedstrijden. Dit doen we voor ons plezier, maar het is ook mooi om te zien dat leden steeds verder komen en een run uit kunnen lopen. Zo gaan we op 10 september met 10 personen meedoen aan de survivalrun in Bakkeveen!