Datum:11-5-2020

De trainingen gaan we met ingang van vandaag hervatten. Dit betekend dat er een aantal spelregels zijn gekomen waar we ons aan moeten houden. Maar het mooie is dat we weer los kunnen. Nieuwe volwassen leden zijn natuurlijk ook van harte welkom. Deze kunnen contact opnemen met de survivalvereniging, zodat we hun ook spoedig kunnen verwelkomen op de baan!

Volwassenen trainen op: - Maandag 19:30-21:00 uur - Woensdag 19:30-21:00 uur - Zaterdag van 09:00-10:15 uur

Kinderen 13-18 jaar: - Vrijdag van 18:30-19:30

Kinderen van 7-12 jaar - Dinsdag 18:00-19:00 uur

Stedum 08-10-2019

De Survivalvereniging Stedum is met een nieuwe jeugdgroep gestart in de leeftijd van 7 jaar tot 10 jaar. Iedere dinsdag kan er onder begeleiding van deskundige trainers worden gewerkt aan de survival skills op de survivalbaan in Stedum! Inmiddels zijn er al 7 enthousiaste kinderen die wekelijks deelnemen aan de trainingen van 18:00 tot 19:00 uur.

Ook een keer mee doen? Meld je dan bij een van de trainers of stuur een mail naar de vereniging! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

(jeugd van 10 jaar en ouder traint op de vrijdag van 18:30-19:30 uur)

 

 

Afgelopen zondag stond de Survivalrun 2019 in Zelhem (Gelderland) op het programma voor 8 leden van de Survivalvereniging uit Stedum. Na een voorbereidingsperiode van ruim 8 weken op het parcours in Stedum hebben de leden zich kunnen voorbereiden op deze Survivalrun. Na zondagochtend ruim 2 uur te hebben gereden arriveerden de leden in Zelhem voor de 5.5 of 8 kilometer recreatieve Survivalrun. Het parcours bestond uit diverse hindernissen zoals;  waterdoorsteken, pakladders, swingovers, apenhangen, klimnetten en combinatie hindernissen. 

 

De leden kregen minimaal  25 hindernissen voor de kiezen. Het doel was om in ieder geval het rode bandje te houden Na een korte warming-up verschenen de leden om 11:50 uur aan de start. Het parcours startte met een aantal mooie water hindernissen,  waaronder lianen van balken boven het water en een swing-overnet. De groep viel direct uit elkaar voor de eerste hindernissen. Cor Slager uit Stedum was voor de groep uitgegaan en ging op snelheid langs de hindernissen, daarop volgde Klaas Bosker en de eerste vrouw Renate Werkman. Beiden uit Ten post en ook later Tina Hannemann uit Stedum. De overige leden bleven bij elkaar om elkaar mentaal bij te staan binnen het parcours. Maurice Vischjager, Trix Leegte,  Jerymias Pirsouw en Johann Veen hebben elkaar er door heen gesleept en zo ook het befaamde bandje kunnen behouden. Al met al een mooie en geslaagde Survivalrun in Zelhem.

 

Afgelopen zaterdag 25 mei ’19 heeft de jeugdgroep en volwassengroep van de survivalvereniging op verschillende onderdelen meegedaan met de survivalrun in De Knipe (Heerenveen) hieronder het verhaal van onze toppers Noah en Chaya! 

Zaterdag 25 mei hebben we survivalrun De Knipe gedaan. Het was in Friesland en dus wel een uur rijden! Toen we waren aangekomen konden we mijn papa nog net zien vertrekken. Hij deed ook mee.

Toen gingen we shirtjes halen enzo. Toen we begonnen, moesten we gelijk al door een sloot. Er waren heel erg veel netten, maar ook veel sloten. Er was ook een super hoge hindernis en die vond ik heel erg eng, maar ik heb hem wel gedaan. We moesten ook nog door een kanaal! Die was zo diep dat we moesten zwemmen!

Na de run waren we heel erg vies, dus we gingen douchen. Toen we klaar waren met douchen, kregen we van Suus nog een appelflapje en een bakje lolly’s. Het was super leuk!

Chaya 

 

 Ik deed de run met Floris en Johan. Onze tijd was 1:28. Ik vond het leuk dat we door sloten gingen. De run was superleuk. De volgende keer ga ik weer mee!

Noah 

 

 

Loading ...

De Survivalvereniging Stedum doet mee aan de Nationale Sportweek. Dit betekent dat mensen die nog nooit hebben deelgenomen kunnen proeven aan de survivalsport. We zijn er voor de beginner en de gevorderde! Altijd al een keer gedacht mee te willen doen? Kom gewoon mee doen! Je kan meer dan je denkt. 

Op de volgende data voor 16 jaar en ouder: 

  • Maandagavond 17 september van 19:30 tot 20:30 uur 
  • Woensdagavond 19 september van 19:30 tot 20:30 uur
  • Zaterdagochtend 22 september om  09:00 tot 10:15 uur

 

Kinderen vanaf 10 jaar - 15 jaar : 

  • Vrijdag 18:30 uur 

Meld je aan via voor een training via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Cor 06 29 38 80 67