De trainers binnen de survivalvereniging worden allen professioneel opgeleid door een gespecialiseerde survivalrun trainers cursus. Daarnaast beschikken de trainers over een Medic First Aid certificaat om eerste hulp te kunnen verlenen mochten er incidenten plaats vinden tijdens trainingen. 

Hoofdtrainer: Cor Slager

Trainer: Jan Jaap Aué 

Trainer: Jerymias Sahoka Pirsouw

Trainer: Suzanne Niewold

Trainer: Klaas Bosker

Trainer Maurice Vischjager

Contact informatie

locatie
Ons survivalparcours bevindt zich aan de rand van de ijsbaan in Stedum
Mail ons
info@survivalverenigingstedum.nl
Bel ons
00316-29388067

Aanvraag Jeugdsportfonds

Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan het Jeugdsportfonds helpen. Ook als uw kind al sport maar u als ouders moeite heeft om de contributie op te brengen. Op de website van deze organisatie, www.jeugdsportfonds.nl/groningen, is alle informatie te vinden hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

Intressante links

Cor Slager ontwikkelt en begeleidt grensverleggende activiteiten en programma’s voor jongeren en volwassenen om te werken aan persoonlijke groei en groepsontwikkeling. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact met hem op. info@leefoutdoor.com
Wil je graag met een eigen groep kennismaken met survivalrun activiteiten? Kijk dan op de activiteiten pagina van teameventgroningen.